SKI CENTRI

Wizz travel nudi prevoz putnika do svih važnijih ski centara u Srbiji i regionu. Za kombi i automobilski prevoz putnika važe cene prevoza iz tabele ispod.

Wizz Travel vas poziva da rezervišete svoje mesto u udobnim i bezbednim vozilima za prevoz putnika do svih većih ski centara na Balkanu.

CENE PREVOZA PUTNIKA DO SKI CENTARA

Kopaonik 20 evra
Zlatibor 20 evra
Bansko (Bugarska) 60 evra
Jahorina (BiH) 30 evra
Stara planina 30 evra
Kranjska gora (Slovenija) 50 evra

 

Prevoz putnika na KOPAONIK

Prevoz putnika na KopaonikPrevoz putnika na Kopaonik se obavlja u zimskoj i u letnjoj sezoni. Prevoz putnika do Kopaonika ne spada u linijski prevoz, već se organizuje po potrebi za grupe putnika kombi vozilima ili luksuznim automobilima od 5 do 7 putnika. Za broj putnika veći od 7, Wizz Travel može obezbediti kombi ili drugo vozilo po potrebi.

Prevoz putnika na ZLATIBOR

Prevoz putnika na ZlatiborPrevoz putnika, skijaša, turista, sportskih ekipa i sl. na Zlatibor se vrši udobno i bezbedno automobilom od 5 do 7 mesta, kao i kombi vozilima za prevoz putnika. Maksimalna udobnost, bezbednost i konfor, učiniće putovanje do Zlatibora lepim i prijatnim iskustvom.

Prevoz putnika u BANSKO (Bugarska)

Prevoz putnika do BanskogPrevoz putnika do ski centra Bansko u Bugarskoj luksuznim automobilima i kombi vozilima za prevoz putnika, koji organizuje Wizz Travel je brz, bezbedan i povoljan način prevoza manjih grupa putnika. Na zahtev putnika, mogu se organizovati usputna stajanja, kraće pauze i slično. Putovanje do Banskog se planira na osnovu zahteva putnika, a dužina putovanja zavisi od posebnih zahteva putnika.

Prevoz putnika na JAHORINU (BiH)

Prevoz putnika na JahorinuPrevoz putnika luksuznim automobilima od 5 do 7 mesta ili kombi vozilima na Jahorinu je veoma tražen u zimskoj sezoni, mada se i leti često radi kao prevoz planinara i drugih ljubitelja prirode.

Prevoz putnika na STARU PLANINU

Prevoz putnika na Staru planinuWizz travel organizuje i prevoz putnika na Staru planinu kombi vozilima i luksuznim automobilima sa 5 do 7 mesta. Putovanje traje oko 4 sata, a zavisi i od uslova na putu, kao i od toga da li se grupa putnika preuzima sa jednog mesta ili sa više adresa.

Prevoz putnika na KRANJSKU GORU (Slovenija)

Prevoz putnika na Kranjsku GoruKranjska Gora je jedan od najpoznatijih zimskih ski centara u regionu. Poznata je po održavanju svetskih ski takmičenja, a turistima nudi prijatan i aktivan boravak. Prevoz putnika do Kranjske Gore se obavlja automobilima sa od 5 do 7 mesta, kao i kombi vozilima za prevoz putnika.