Kombi prevoz putnika Temišvar

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Temišvar

Kombi prevoz putnika do aerodroma u Temišvaru - RumunijaKombi prevoz putnika do aerodroma u Temišvaru se vrši po dogovoru sa pojednincima ili organizovanim grupama putnika bez posebnih uslova u vidu dana i vremena polaska. Wizz travel svoje usluge prevoza prilagođava u skladu sa potrebama putnika. Za šoping ture dostupna je i usluga iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem na dan.

Preuzimanje putnika za kombi prevoz do Temišvara i aerodroma Reajan Vuja se vrši sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) bez striktno određenih mesta za prikupljanje putnika.

Prevoz putnika do Temišvara obično traje oko 2 sata od Beograda, ali se zbog graničnih prelaza, saobraćaja na lokalnim putevima i sličnog ne može tačno odrediti. Ukoliko nameravate da koristite let sa aerodroma u Temišvaru, a želite da koristite Wizz travel aerodromski transfer kombijem, molimo da pre dogovora o prevozu proračunate vreme za koje je neophodno da stignete do Temišvara, uzimajući već navedene faktore u obzir.

Kombi prevoz manjih grupa putnika je možda i najudobniji i najbrži način prevoza putnika do aerodroma u Temišvaru. Za veće grupe putnika Wizz travel može obezbediti i odgovarajuća vozila.

Za više informacija o organizaciji kombi prevoza putnika do Temišvara možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do aerodroma u Temišvaru.

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO TEMIŠVARA

DESTINACIJA

EUR

Beograd - Temišvar (aerodrom)

20