Kombi prevoz putnika Sofija

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Sofija

Kombi prevoz putnika do Sofije- Kombi prevoz Bugarska - Wizz travelKombi prevoz putnika u Bugarsku, Wizz travel organizuje i vrši do Sofije. Prevoz se ugovara sa svakim putnikom ponaosob ili sa predstavnikom organizovane grupe putnika.

Preuzimanje putnika može biti od vrata do vrata ili na mestu po dogovoru za grupe putnika. Putovanje se odvija autoputem do Sofije i stiže se veoma brzo, udobno i bezbedno, a vozači će uvek odgovoriti na sve zahteve putnika za pauzom ili kratkim odmorom na mestu na kome oni žele.

U ponudi vozila za prevoz putnika do Sofije su caddy vozila, kombi vozila, a po potrebi moguće je i angažovanje minibusa. Prevoz nije linijski, tako da vreme polaska, odnosno povratka nije strogo određeno, što govori o fleksibilnosti i prilagodljivosti ovog načina prevoza do Sofije.

U tabeli ispod je navedena cena kombi prevoza putnika od Beograda do Sofije, a ukoliko imate dodatna pitanja iskoristite podatke na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Sofije. Wiz travel ima odgovor i rešenje za svako pitanje koje postavite.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO SOFIJE

DESTINACIJA

EUR

Beograd-Sofija (jedan pravac)

35