Kombi prevoz putnika Skoplje

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Skoplje

Kombi prevoz putnika do Skoplja - MakedonijaKombi prevoz putnika do Skoplja, kao i kombi prevoz putnika do Ohrida, vrši se po dogovoru sa pojednincima ili organizovanim grupama putnika bez posebnih uslova u vidu dana i vremena polaska. Wizz travel svoje usluge prevoza prilagođava u skladu sa potrebama putnika. Za šoping ture dostupna je i usluga iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem na dan.

Preuzimanje putnika za kombi prevoz do Skoplja se vrši sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata),bez striktno određenih mesta za prikupljanje putnika.

Prevoz putnika do Skoplja obično traje oko 5 sati od Beograda, ali se zbog graničnih prelaza, saobraćaja na lokalnim putevima i sličnog ne može tačno odrediti. Ukoliko nameravate da putujete do Skoplja, a želite da koristite Wizz travel aerodromski transfer kombijem, molimo da pre dogovora o prevozu proračunate vreme za koje je neophodno da stignete do Skoplja, uzimajući već navedene faktore u obzir.

Kombi prevoz manjih grupa putnika je možda i najudobniji i najbrži način prevoza putnika do Skoplja. Za veće grupe putnika Wizz travel može obezbediti i odgovarajuća vozila.

Za više informacija o organizaciji kombi prevoza putnika do Skoplja možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Skoplja.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO SKOPLJA

DESTINACIJA

EUR

Beograd - Skoplje

35