Kombi prevoz putnika Kopaonik

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Kopaonik

Kombi prevoz do ski centra na KopaonikuKombi prevoz putnika do Kopaonika, ujedno i najpoznatijeg i najvećeg ski centra u Srbiji, Wizz travel organizuje na zahtev putnika, grupa skijaša ili planinarskih i drugih sportskih društava. Preuzimanje putnika može na pojedinačnim adresama ili na mestu po dogovoru. Ugovaranje povratnog prevoza sa Kopaonika obezbeđuje posebne povoljnosti u ceni kombi prevoza do Kopaonika.

Za veće grupe putnika ili brojnijih sportskih društava Wizz travel može obezbediti i minibus vozila za prevoz do Kopaonika. Za jednodnevne posete Kopaoniku preporučujemo uslugu iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem na dan u toku koga su vam i vozilo i vozač stalno na raspolaganju.

Wizz travel vas poziva da iskoristite brzinu, udobnost i bezbednost prevoza putnika kombijem i da odmorni krenete i odmorni stignete na Kopaonik. Putovanje do Kopaonika ne traje dugo, ali čak i na kratkim putovanjima, kombi prevoz putnika omogućava pravljenje pauza na zahtev putnika u bilo kom trenutku.

U tabeli ispod je data cena prevoza putnika do Kopaonika, a za sva dodatna pitanja smo na raspolaganju. Pozovite Wizz travel ili nam pišite koristeći podatke na stranici kombi prevoz putnika do Kopaonika, a mi ćemo rado odgovoriti na sve vaše zahteve.

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO KOPAONIKA

DESTINACIJA

EUR

Beograd - Kopaonik

20