Kombi prevoz putnika Budimpešta

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Budimpešta

Kombi prevoz putnika do Budimpešte - Prevoz do MađarskeKombi prevoz putnika do Budimpešte organizuje se za putnike do aerodroma Ferenc Liszt (Franc List) u Budimpešti sa bilo koje adrese u Srbiji. Sa aerodroma u Budimpešti polaze mnogobrojni low cost letovi, pa je i ova usluga kombi prevoza putnika dosta tražena.

Kombi prevoz putnika do Budimpešte je ujedno najudobniji i najbrži prevoz koji možete koristiti. Putovanje kombi vozilom do Budimpešte traje otprilike oko 5 sati, mada trajanje putovanja zavisi i od graničnih prelaza, dana u nedelji, praznika, sezone i sl.

U tabeli ispod je prikazana cena kombi prevoza putnika do aerodroma u Budimpešti, ali se putovanje do Budimpešte može organizovati za grupe putnika i do bilo kog drugog dela Budimpešte, kao i za šoping i u svrhe turističkih poseta.

IZNAJMLJIVANJE KOMBI VOZILA SA VOZAČEM

Za kombi prevoz u šoping ili turističke ture, Wizz travel preporučuje uslugu iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem na dan, u toku kojeg su vam i vozač i vozilo konstantno na raspolaganju.

U cilju dobijanja detaljnijih informacija o kombi prevozu putnika do Budimpešte, molimo pozovite Wizz travel ili nam pišite koristeći podatke sa stranice kontakt za prevoz putnika do Budimpešte.

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO BUDIMPEŠTE

DESTINACIJA

EUR

Beograd - Budimpešta (aerodrom)

25