Kombi prevoz putnika Bratislava - Slovačka

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Bratislava - Slovačka

Kombi prevoz putnika do Bratislave - SlovačkaKombi prevoz putnika do Bratislave se vrši po dogovoru sa pojednincima ili organizovanim grupama putnika bez posebnih uslova u vidu dana i vremena polaska. Wizz travel svoje usluge prevoza prilagođava potrebama putnika. Za šoping ture dostupna je i usluga iznajmljivanja kombi vozila sa vozačem na dan.

Preuzimanje putnika za kombi prevoz do Bratislave i aerodroma u Bratislavi se vrši sa dogovorenih adresa (od vrata do vrata) bez striktno određenih mesta za prikupljanje putnika.

Prevoz putnika do bratislave obično traje oko 4-5 sata od Beograda, ali se zbog graničnih prelaza, saobraćaja na lokalnim putevima i sličnog ne može tačno odrediti. Ukoliko nameravate da koristite let sa aerodroma u Bratislavi, a želite da koristite Wizz travel aerodromski transfer kombijem, molimo da pre dogovora o prevozu proračunate vreme za koje je neophodno da stignete do Bratislave, uzimajući već navedene faktore u obzir.

Kombi prevoz manjih grupa putnika je možda i najudobniji i najbrži način prevoza putnika do Slovačke. Za veće grupe putnika Wizz travel može obezbediti i odgovarajuća vozila.

Za više informacija o organizaciji kombi prevoza putnika do Bratislave možete dobiti ako nas kontaktirate pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika do Bratislave.

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA DO BRATISLAVE

DESTINACIJA

EUR

Beograd - Bratislava

35