Kombi prevoz putnika Beograd

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz putnika Beograd

Kombi prevoz do aerodroma u Beogradu - aerodromski transferKombi prevoz putnika u Beogradu i na teritoriji Srbije, u organizaciji Wizz travel-a nije linijski, već se kao usluga pruža na zahtev i po potrebi klijenata. Najčešće pružana usluga u oblasti kombi prevoza putnika na teritoriji Beograda je prevoz do i sa aerodroma Nikola Tesla.

Aerodromski transfer se može raditi kao prevoz putnika sa dolaznog terminala aerodroma Nikola Tesla do bilo koje adrese u Beogradu, kao i prevoz putnika sa adrese do aerodroma. U okviru usluge prevoza sa aerodroma, Wizz travel nudi i međuaerodromski prevoz.

MEĐUAERODROMSKI TRANSFER

Prevoz putnika se, kao aerodromski transfer, može raditi od aerodroma Nikola Tesla do svih važnijih aerodroma u regionu. Nudimo prevoz putnika do aerodroma u Temišvaru, aerodroma u Budimpešti, aerodroma u Beču aerodroma u Zagrebu itd.

DOČEK PUTNIKA NA AERODROMU

Iskusni vozači i odlična kombi vozila su vam uvek na raspolaganju. Doček putnika u tačno određeno vreme, a u slučaju potrebe i sa dužim čekanjem leta, je sastavni deo ponude Wiz travel prevoza. U tabeli ispod je prikazana cena kombi prevoza putnika koja podrazumeva prevoz od ili do aerodroma u Beogradu sa ili do bilo koje adrese.

Za cene međuaerodromskog transfera, molimo pozovite nas ili nam pišite pomoću podataka na stranici kontakt za kombi prevoz putnika.

 

CENE KOMBI PREVOZA PUTNIKA - AERODROM BEOGRAD

DESTINACIJA

(EUR)

Beograd (bilo koja adresa) - aerodrom Nikola Tesla

15