Kombi prevoz Nemačka

Kombi prevoz putnika » Kombi prevoz Nemačka

Kombi prevoz NemačkaKombi prevoz putnika do i iz Nemačke je još jedna usluga koju Wizz Travel pruža u sklopu delatnosti kombi prevoza u Srbiji i inostranstvu. Kombi prevoz putnika za Nemačku se, kao i ostale usluge kombi revoza putnika, vrši po dogovoru i do gradova za koje postoji interesovanje putnika. Najčešći slučaj organizacije kombi prevoza putnika iz Nemačke i u Nemačku je kombi prevoz radnika koji dolaze u Srbiju na odmor ili se vraćaju na posao u Nemačku.

Zašto kombi prevoz do Nemačke

Kombi prevoz do Nemačke, imajući u vidu dužinu puta, je pored prevoza sopstvenim vozilom najjudobniji i najbrži način da stignete iz Nemačke u Srbiju ili obratno. Nepostojanje striktno utvrđenih vremena i mesta polazaka, kao i tačno određenih ruta, omogućava fleksibilnije planiranje i brži prelazak granica, a samim tim i brže pristizanje na odredište.

DODATNE USLUGE ZA PREVOZ DO NEMAČKE

Pored prevoza putnika, Wizz Travel može izvršiti i prevoz paketa ili torbi koje se nekome šalju, bez obzira da li se radi o prevozu iz Nemačke u Srbiju ili iz Srbije u Nemačku. U sklopu ove usluge moguće je poslati određenu količinu torbi ili paketa, a o tome se konkretno dogovara sa pošiljaocem. Ukoliko želite da iskoristite ovu uslugu, pozovite nas i dobićete sve neophodne informacije. U sklopu ove usluge moguć je svaki dogovor.

DOVOŽENJE AUTOMOBILA IZ NEMAČKE

Wizz Travel vam u slučaju potrebe može pomoći i u vezi sa dovoženjem automobila iz Nemačke. Ukoliko ste kupili ili dobili automobil iz Nemačke, a nemate mogućnosti da sami organizujete dovoženje automobila u Srbiju, iskusni radnici Wizz Travela će auto sa adrese u Nemačkoj dovesti na vašu adresu u Srbiji. Ako vam je ova usluga potrebna svaki dogovor je moguć, a sve detaljne informacije o načinu dovoženja automobila iz Nemačke možete saznati pozivom na neki od brojeva telefona na kontakt stranici.